Elberth Sport er et bureau under Elberth Kommunikation, der leverer rådgivning og løsninger på tværs af medier, men med afsæt i digitale og sociale medier. Vi gik i luften tilbage i juni 2016 – og siden er det gået stærkt.

Elberth Sport er skabt for at give fuld fokus til atleter, sportsbrands og idrætsforbund, der savner kommunikationsunderstøttelse. Vi har arbejdet med forbund som DBU, Dansk Golf Union, Klatreforbundet, DIF og DGI igennem flere år, har arbejdet med atleter, understøttelse af deres kommunikation og hjælper i øjeblikket atleter med at varetage deres kommunikation, så de kan dyrke deres sport og skabe resultater.

 

Hvem har vi rådgivet – og løst opgaver for? Se nogle af vores cases

Vi ved, hvordan man får sociale og digitale medier til at give sponsorater, aktivere følgere og fans og understøtte events og sportspræstationer. Og vi ved, hvordan vi skaber medlemsvækst i forbund og klubber.

Hvad tilbyder vi? Se vores forskellige løsninger

Derudover har vi samarbejdspartnere, der gør os i stand til at rådgive mange af Danmarks største organisationer, virksomheder og brands.Benjamin Rud Elberth

Benjamin er rådgiver og indehaver af Elberth Kommunikation og Elberth Sport.

Benjamin er specialist i kommunikation på tværs af medier. Han rådgiver om, hvordan man skaber effekt med sociale og digitale platforme og udformer og styrer digitale strategier for politisk funderede organisationer og sportsbrands.

Benjamin har igennem årene rådgivet idrætsforbund og atleter.

Kontakt:

benjamin@elberth.dk

Tlf. 23961545

LinkedIn

TwitterAndreas Hartø

Andreas Hartø er rådgiver i Elberth Sport. Andreas er tidligere professionel golfspiller på European Tour og har arbejdet som kommunikationskonsulent og social media-konsulent i Dansk Golf Union.

Andreas har ud over rådgivertjansen i Elberth Kommunikation en fast tjans som golfkommentator for Discovery Networks.

Kontakt:

LinkedIn

TwitterRasmus Kiilerich Kragh

Rasmus er rådgiver i Elberth Sport.

Rasmus Kragh besteg som den første dansker og kun anden Skandinaver nogensinde Mount Everest uden medbragt ilt i 2019.

Han har i en årrække selv levet som professionel atlet, og han ved hvad det vil sige at præstere på absolut topplan, samt hvilke valg- og fravalg der følger med. Han har fysisk prøvet på egen krop, hvordan man som atlet kombinerer hård træning og gennemfører sin sport understøttet af kommunikation, der motiverer følgere og sponsorer til at blive aktive.

Rasmus er vores specialist i at rådgive atleter, der skal præstere på topplan.

Han har været igennem den hårde kamp at udvikle konceptet omkring sine topforsøg på Mount Everest i 2017, 2018 og 2019 med alt, hvad der skulle til i form af sponsorer, fundraising, kommunikation, opbygning af et publikum og aktivering af følgere, PR- og pressearbejde.

Rasmus har netværket inden for alt, hvad der hedder træning, motivation, mv.

Rasmus er forfatter til bogen Egotrip, hvor han beskriver sin egen rejse fra at være en ’glad amatør’ til at blive en professionel topatlet. Han har medvirket i en lang række interviews, talkshows, TV programmer og senest en dokumentarfilm på DR1.

Udover at rådgive i Elberth Sport, holder Rasmus foredrag for virksomheder og private, og så genoptræner han fra en længere skadespause.

Kontakt

mail@rasmuskragh.com

Tlf. 60623632

Linkedin

Instagram

Facebook

Twitter

 

Alexander Elverlund

Alexander er rådgiver i Elberth Sport

Alexander er ekspert i sportskommunikation og har igennem årene blandt andet rådgivet atleter, forbund og klubber i strategisk kommunikation, PR og mediearbejde.

Inden Alexander blev rådgiver i Elberth Sport, var han i en årrække pressechef i Dansk Håndbold Forbund. Igennem sin karriere har han blandt andet også været pressechef i International Sport and Culture Association, arbejdet med kommunikation i F.C. København, været pressechef i tech-virksomheden Autobutler og kommunikationschef i det tidligere Statens Bilinspektion, Applus Bilsyn.

Kontakt

alexander@elverlund.com

Tlf. 27414131

LinkedIn

Twitter