Kampagne og valgkamp for kandidater og partier

Vi rådgiver kandidater og partier ved valgkampe i Danmark og udlandet. Vi har senest rådgivet ved Folketingsvalget og Europa-Parlamentsvalget 2019, hvor vi rådgav politiske partier og kandidater om valgkampagner og sociale og digitale medier.

Vi har blandt andet rådgivet nogle af de stærkeste borgmestre og regionskandidater i landet frem mod Kommunalvalg 2017 og rådgiver lige nu flere politikere frem mod Kommunalvalg 2021. Vi kender vejene fra opbygningen af kampagne, til brug af sociale og digitale medier, avanceret annoncering mv. Med en række samarbejdspartnere har vi tilbudt rådgivning på hele eller dele af valgkampagnen ved det overståede folketingsvalg ift. at lave digital og social media-strategi og taktik, at lave hjemmesider, annoncesetup og gennemføre valgkamp på digitale og sociale medier.

Læs mere på valgkampagne.dk

Hos Elberth Kommunikation har vi hjulpet flere med at blive valgt og maksimere stemmetal. Helt konkret har vi udformet valgkampagner, med udgangspunkt i digitale taktiske metoder. Vi har samarbejdet med eksterne partnere, så vi kunne hjælpe med al grafik, tryk, overvågning, måling samt en masse andre produkter.

Ydelser og løsninger
No data was found
Kontaktperson
No data was found
Cases
Vores kurser og foredrag
No data was found
[scc_calculator type='text' idvalue='8']